DGA Assist

Waarom dga-assist

 
De waarde van dga-assist 
Waarderen is voor een deel precieze rekentechnische bezigheid. Technische kennis is een voorwaarde om tot een goede waardering te komen, maar niet voldoende. Bij een waardering komt het zo mogelijk nog meer aan op inschattingsvermogen. Iedere waardering is weer anders. Bij dga-assist benaderen wij elke waardering met een ‘human (zelfs ‘female’) touch’. 
Wij leveren uitstekend rekenwerk, maar beschikken ook over inschattingsvermogen en het vermogen om helder te communiceren.
De resultaten die wij berekenen, vertalen wij voor u in makkelijk te lezen rapporten. Duidelijke taal, zodat u zonder moeite inzicht heeft in de waarde van uw bedrijf. Onze procedures en prijzen zijn al net zo duidelijk en transparant. Meer hierover leest u hier.
 
Het gezicht
Drijvende kracht achter dga-assist is Gerda Briggeman. Zij is waarderingsdeskundige en als Register Valuator ingeschreven in het register van de SWBO en lid van het NIRV. De toegang tot het examen van de SWBO verkreeg zij door cum laude te slagen voor de opleiding Master of Business Valuation van TiasNimbas Business School. Zij volgde de juridische opleiding tot Gerechtelijk Deskundige van de Universiteit van Leiden en is ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD).
 
Accreditatie
Voor een Register Valuator gelden gedrags- en beroepsregels die zijn opgesteld door de SWBO in samenwerking met het NIRV. Eén van de gedragsregels is onderwerping aan de ingestelde klachtenregeling en tuchtrechtspraak. Dit geeft u de zekerheid van betrouwbare en professionele dienstverlening. Meer over de gedrags- en beroepsregels vindt u hier.
Geregistreerde gerechtelijke deskundigen zijn gehouden te handelen volgens de gedragscode van het LRGD. Deze gedragscode vindt u hier.
 
Gerda Briggeman is cijfermatig sterk, maar ook persoonlijk betrokken. Met haar jarenlange ervaring in aanliggende diensten en haar opleiding Master of Finance Small and Medium Enterprises van TiasNimbas Business School werkt zij ook als business coach. Zij is gespecialiseerd in integrale begeleiding van dga’s.
 
Netwerk
Hoewel Gerda Briggeman zelfstandig werkt, betekent dat niet per definitie alleen. Ze beschikt over een netwerk van specialisten die de diensten van dga-assist kunnen aanvullen waar nodig. Ook heeft dga-assist samenwerkingsverbanden met andere Register Valuators voor het vormen van ad-hoc teams bij grote en internationale opdrachten.
dga-assist®
valuation & coaching

Wouddijk 1
3238 LG Zwartewaal
telefoon: 0181 28 45 65
email: info@dga-assist.nl
kvk: 290 35 097